Espanyol

Verdú: «Caldrà espavilar-se per jugar»

El mig creatiu diu que la competència és bona i que caldrà entrenar-se al màxim cada dia per fer-se un lloc en l'onze titular

Mauricio Pochettino disposa de cinc futbolistes, sis si comptem De la Peña, que poden jugar a la demarcació que ocupa Joan Verdú al terreny de joc. Entenent que el futbolista català pot jugar en qualsevol de les tres posicions de la mitja punta, però que el seu lloc natural és al centre, Luis García, Sergio García, Callejón, Iván Alonso i Coro seran competència directa de l'11 espanyolista, que ahir va destacar les dificultats de trobar un forat en la formació titular: «Hi ha molta competència. Caldrà espavilar-se. Han arribat jugadors de molt nivell i això ha de ser bo per a l'equip.» Tot i els beneficis col·lectius, la lluita per un lloc en la formació titular de l'equip blanc-i-blau ha de ser l'objectiu de tots els futbolistes que poden jugar en aquesta posició. «Això ens obliga a treballar molt més durant la setmana», va admetre Verdú.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)