Espanyol

ESPANYOL

Kiko Casilla es queda

Els tècnics han decidit que formarà part de la plantilla passi el que passi amb Kameni

Tot i que alguns mitjans havien especulat amb la possibilitat que Casilla tornés a marxar cedit en cas que Kameni no abandonés el club, els tècnics haurien decidit que el noi d'Alcover es quedi com a component de la plantilla. El jugador, que ja tindria coneixement d'aquesta decisió, sap que ha de centrar els seus esforços a preparar-se a fons per competir amb Cristian Álvarez per la porteria. Després de dues cessions en les tres últimes temporades, dos anys al Cadis i un al Cartagena, per fi Kiko Casilla podrà complir contracte amb el club que el va fitxar la temporada 2007/08 del Madrid Castilla. El jugador ja té el dorsal número 13 assignat i per als tècnics és un jugador més de la plantilla.

Mentrestant, la situació de Carlos Kameni continua sense resoldre's. El jugador s'entrena en solitari a Peralada i tan bon punt pugui fer treball específic de porteria la intenció és que Dinu Moldovan es reincorpori a la disciplina del filial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)