Espanyol

Paraula de president

Ramon Condal deixa clar en el seu primer Aplec de Penyes que tot el que s'ingressi en vendes es destinarà a noves contractacions

Creu que la possibilitat de vendre el club a un inversor estranger és “remota”

El president de l'Espanyol, Ramon Condal, va repassar l'actualitat esportiva en l'Aplec de Penyes que es va fer ahir a Argentona. El jerarca blanc-i-blau va deixar clar quina és la política esportiva que seguirà l'equip en aquest mercat d'estiu. “S'està treballant en les noves incorporacions, hi ha coses avançades però tot dependrà de les sortides. Abans de deixar entrar s'ha de deixar sortir”, argumentava Condal. Ara mateix el club tindria enfilada la incorporació de Cristian Lobato. Però ha de perfilar les sortides. El que té tots el números per deixar el club és Javi Márquez. El mig va decidir no acceptar la proposta de renovació de l'Espanyol i el club taxa el seu traspàs en 2,5 milions d'euros. La resta de futbolistes que puguin sortir dependrà de les ofertes que es presentin. En aquest context qui sembla que té el perfil és Álvaro Vázquez. El davanter és de la confiança de Pochettino però no s'arriba a port en una entesa per renovar-li el contracte. A més, fins ara és la peça més cobejada del planter blanc-i-blau. L'últim postor és el Benfica, que s'ha afegit a la llarga llista d'equips de la lliga, com ara l'Atlético, el Getafe, el Màlaga, el València i el Sevilla. Tot i això, Ramon Condal va revelar quin serà el pressupost de què disposarà per fer els fitxatges. “Els diners per fer noves incorporacions depenen de les vendes. El que s'ingressi per les vendes es dedicarà a fitxatges”, assenyalava Condal. Un axioma que fins ara no s'havia donat perquè una part d'aquests ingressos s'haurien de dedicar a cobrir el deute que té el club per la construcció del nou estadi. En aquest sentit, Condal va deixar clar que veu força complicat que un inversor estranger compri l'Espanyol: “És una possibilitat molt remota perquè s'ha de posar molt capital per comprar el club i fer una bona plantilla.” Tot i això, el president veia amb “enveja” el projecte del Màlaga, amb reserves per si el xeic se n'acaba cansant.

FITXATGES

S'està treballant. Hi ha coses avançades, però abans d'entrar s'ha de deixar sortir

PRESSUPOST

Els diners per fitxar depenen de les vendes, el que ingressem es dedicarà a fitxar

POCHETTINO

Mai m'he cregut que marxés i estava molt tranquil; ha rebutjat moltes ofertes per seguir

Pochettino, aclamat en l'Aplec de Penyes d'Argentona

Uns 800 penyistes i aficionats de l'Espanyol es van reunir ahir a Argentona per celebrar el XXII Aplec de Penyes. Era el primer aplec de Ramon Condal ja com a president de l'entitat, que va estar acompanyat pel president de la penya blanc-i-blava, Jaume Lladó, que li va fer de cicerone. En aquest context un dels personatges més aclamats va ser Mauricio Pochettino. El tècnic va rebre el premi Domingo Lladó i va viure un autèntic bany de masses i reflex fidel de la importància que té dins del club, i més després d'haver deixat clar que es quedava a l'Espanyol per compromís amb el club que porta al cor. “No hem cregut mai que marxés, estava tranquil. Ha rebutjat moltes ofertes per estar amb nosaltres. És un gran espanyolista i una gran persona. A la gent que val sempre la vull amb mi”, reflexionava ahir el president glossant la figura del tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)