Espanyol

Renovacions a tocar

L'Espanyol espera anunciar aquesta setmana les renovacions de Sergio García i Víctor Sánchez fins al 2018

El punta i el mig són elements decisius en l'esquema de Sergio González i part bàsica de l'eix vertebrador

L'Espanyol espera anunciar al llarg d'aquesta setmana les renovacions de contracte de Sergio García i Víctor Sánchez. La del migcampista de Rubí és la que està més a tocar. Les converses amb el seu agent ja van fer un pas decisiu ara fa dues setmanes i tot apunta que l'acord de renovació fins al 2018 es podria fer oficial aquesta mateixa setmana. Víctor Sánchez és un futbolista clau en els plans de Sergio González. El tècnic de l'Hospitalet el considera bàsic per al seu esquema de joc 4-4-2, en què tindria un pes primordial per equilibrar l'equip. A més el seu paper jeràrquic i la seva forma de jugar el faran ser l'extensió del tècnic dins del rectangle de joc. Des de la seva arribada, ara fa fos anys i mig, el rubinenc s'ha convertit en un dels futbolistes més estimats per la grada per la seva entrega i compromís. El futbolista ho veurà recompensat en aquest contracte, amb una important millora en els seus emoluments, que el col·locaran en el segon escalafó de sous de la primera plantilla. El mig ha desestimat altres ofertes i ha preferit quedar-se a l'Espanyol, un club que li va obrir les porter quan es va quedar sense equip per la fallida del Neuchatel. Víctor té 26 anys i encara té sostre per créixer com a jugador. Amb aquesta renovació l'Espanyol s'assegura un gran actiu i un futur capità en potència. Víctor Sánchez és una peça vital de l'eix vertebrador de l'Espanyol.

El capítol de renovacions no s'atura aquí i l'acord amb Sergio García està a tocar. El problema amb el capità era la durada del seu nou contracte, ja que les quantitats salarials es mantindran idèntiques al que cobrava fins ara. La direcció del club només volia afegir dos anys més al contracte que té ara i que expira el 2015, però el seu agent, Xavier Màgic Díaz, volia estirar la vinculació més enllà i en demanava quatre. Al final, tot sembla indicar que es tirarà pel camí del mig. És a dir, amb una ampliació de contracte fins al 2018 i que garantiria que el jugador acabés el seu nou contracte amb 35 anys i que pogués penjar les botes com a blanc-i-blau. Tot i això, està per veure si l'últim any de contracte (curs 2017/18) depèn d'una clàusula segons els partits jugats en el darrer any. En tot cas, el davanter no es vol moure de Barcelona i després de l'experiència que va viure el seu amic Joan Verdú, que va baixar enguany amb el Betis, el del Bon Pastor està molt escarmentat i sap que aquí és una figura respectada dins i fora del camp.

Així doncs, la propera setmana es podria convertir en rodona per a l'Espanyol, que s'asseguraria amb un sol gest dues peces vitals per als seus plans de futur amb les renovacions del seu migcampista estrella i la referència de l'equip al davant. La planificació per al pròxim curs ja va agafant forma.

Kiko Casilla, una ampliació enquistada

Les renovacions de Víctor Sánchez i Sergio García contrasten amb la situació de Kiko Casilla. El club porta més de quatre mesos sense fer un pas endavant en l'ampliació de contracte del porter. Dia que passa, dia que es posa més negre el futur del porter d'Alcover a l'Espanyol. Ara mateix, el club blanc-i-blau preveu tots els escenaris possibles entorn a la figura de Kiko Casilla. Des que esgoti el seu contracte fins al 30 de juny fins que surti en el mercat estiu o bé al gener. La direcció esportiva ja fa temps que pentina el mercat a la recerca d'un porter solvent que pugui suplir el tarragoní. El problema de sempre és la famosa clàusula de la discòrdia. Els agents del porter segueixen insistint que es rebaixi a la meitat, és a dir, a deu milions d'euros, i el club no cedirà en aquestes pretensions, ja que comparteix una futura venda al cinquanta per cent amb el Real Madrid. El problema es va arrossegant i ara són molts al club periquito que veuen que no s'arribarà a cap entesa ni acord.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)