Espanyol

Caicedo, a foc lent

L'Espanyol segueix apurant les seves possibilitats de contractar el davanter equatorià tot i l'interès d'altres equips de la lliga

L'Espanyol només ha tancat dues incorporacions a dos dies de l'inici de la pretemporada

L'actualitat dels últims dies en clau blanc-i-blava està centrada en el possible fitxatge de Felipe Caicedo. L'Espanyol està treballant de valent per intentar la seva contractació, però altres equips de la lliga també s'han afegit a la carrera per seduir el davanter equatorià. “Vol venir i nosaltres volem que vingui, però cal que es donin totes les variants. Si cal fer un esforç, el farem, i l'estem fent”, explicava ahir el president de l'Espanyol, Joan Collet, durant la 18a mongetada d'Argentona. El problema per contractar l'internacional passa per un tema econòmic. El futbolista ja ha dit obertament que vol venir a l'Espanyol per la seva amistat amb Sergio González i s'estan explorant diverses fórmules per intentar assolir un fitxatge que ara mateix està força complicat. “Sempre és bo que el tècnic s'impliqui, és cert que tenen bona relació, però més que Sergio hi ha temes econòmics pel mig i fins l'últim minut ho intentarem”, reflexionava el mandatari blanc-i-blau.

Els altres punts de l'actualitat espanyolista segueixen gravitant entorn de les renovacions de Kiko Casilla, Víctor Sánchez i Sergio García, que encara no s'ha segellat a dos dies per l'inici de la pretemporada. “La cosa està encallada”, deia collet sobre el porter. I hi afegia: “La clàusula va ser imposada pel Real Madrid en 20 milions i no la volen rebaixar, els entenc, però hi ha una situació en què tots podem acabar-hi perdent.” Tot i això, el president es mostrava més “optimista” en les renovacions de Sergio García i Víctor Sánchez.

Collet també va aclarir la situació de Moreno i la compensació econòmica que rebrà l'Espanyol pel futbolista, que dissabte de matinada ja va abandonar l'hospital després de la seva operació a la tíbia. “La FIFA el que paga és la fitxa que té el jugador, i la cobreix tret dels 28 primers dies. Cobrarem la part proporcional de la fitxa quan el jugador estigui lesionat”.

Per últim, es va referir a la situació de Christian Stuani. “No hi ha cap novetat. No ens estem movent en el mercat per vendre'l. Si es queda, contents, i si és que vol marxar que portin una oferta i la valorarem.Collet va assegurar que estan “tranquils” tot i que el club només ha tancat dues contractacions fins ara.

Caicedo vol venir i nosaltres volem que vingui, però cal que es donin totes les variants. Si cal fer un esforç, el farem, i l'estem fent
Per Moreno, de la FIFA cobrarem la part proporcional de la fitxa quan el jugador estigui lesionat, tret dels primers 28 dies
Sempre es fa la demagògia de tenir l'equip tancat a l'inici de pretemporada i no passa enlloc
Joan Collet
President de l'espanyol

Walter Pandiani: “Tinc una fe immensa en Sergio”

L'exjugador de l'Espanyol i company al Deportivo de Sergio González era ahir a la mongetada d'Argentona i va deixar clar que està confiat en el paper que tindrà el jove tècnic. “Tinc una fe immensa en Sergio sé que està capacitat per fer una bona feina i a més sé que el club li donarà totes les eines i que té el suport de l'afició. Pochettino és un clar exemple del que pot ser Sergio i el veig semblant a Mauricio perquè el club ha apostat per gent de la casa com van fer llavors amb ell. El veig capacitat i amb ganes i amb molta fe”, explicava el davanter, que encara no ha penjat les botes i està buscant un equip per Catalunya. En aquest sentit, Pandiani creu que el curs 2014/15 serà un bon any per a l'Espanyol. “La baixa d'Héctor és important, però l'estructura d'equip es mantindrà. L'any passat no va ser dolent i aquest és pot donar un salt de qualitat”, va dir l'uruguaià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)