Espanyol

Gerard Moreno, un fitxatge per armar-se de paciència

Mercat. La distància entre el Vila-real i l'Espanyol pel traspàs del davanter de Santa Perpètua de Mogoda és gran. Els groguets demanen uns tres milions d'euros per deixar-lo marxar

“Estem bolcats amb dos jugadors ofensius. Com a mínim un, i si poden ser dos, segons les nostres possibilitats”, explicava ahir el director esportiu, Òscar Perarnau. L'objectiu número 1 és Gerard Moreno. El seu nom no va sortir de la boca de Collet ni Perarnau durant la presentació d'Enzo Roco, però és sabut per tots que aquest és el jugador que es persegueix. El de Santa Perpètua de Mogoda sap que jugarà a l'Espanyol aquesta temporada. És el seu desig, però encara li queda un any de contracte al Madrigal. Algunes informacions deien que la diferència de preu entre l'Espanyol i el Vila-real vorejava el milió d'euros. Però la contraprestació econòmica que volen els groguets és molt més gran, ja que s'aproximaria als tres milions d'euros. L'Espanyol, ara mateix, no pot pagar aquests diners i es podria plantejar fer-ho si la venda d'Héctor Moreno cristal·litza. Tot i això, l'opció que més agrada a l'Espanyol és fitxar Gerard Moreno a cost zero, o pagant una petita quantitat i que el Vila-real es quedi amb un percentatge del futbolista. En el seu moment ja es va fer el mateix amb Wakaso.

De totes maneres, l'arribada de Gerard anirà per llarg, no es preveu immediata. El Vila-real no el deixarà marxar fins que no fitxi dos davanters, ja que Gio dos Santos, Luciano Vietto i Uche han deixat el club. Ara només té en nòmina Gerard Moreno i Leo Baptistão. A més, el club de la Plana Baixa ja ha dit a l'Espanyol que no té cap mena de pressa per vendre i que no els tremolarà el pols per tenir un futbolista, si cal, a la banqueta. La partida d'escacs entre els blanc-i-blaus i els groguets ja fa setmanes que dura, i els uns i els altres saben que el davanter acabarà, si res no es torça, a l'Espanyol.

Joan Collet va reiterar que l'Espanyol encara no ha rebut cap oferta pel central mexicà i va deixar clar que tots els diners d'un possible traspàs acabaran a les arques del club.

Per acabar, el mandatari blanc-i-blau va confirmar que el juvenil Pol Lirola, cedit l'any passat al Juventus, seguirà a Itàlia després que els torinesos se'l quedessin en propietat. Una operació que deixarà uns 750.000 euros a la caixa.

Thievy, entre seguir a la lliga o anar amb Bielsa

Si el cas de Gerard Moreno portarà temps, el de Thievy va pel mateix camí. El futbolista vol seguir a la lliga, concretament al Granada. El club andalús està fent tot el possible perquè el francès estigui còmode, i aquests dies ha posat un entrenador personal a la disposició del jugador, que està a Eivissa, perquè no perdi la forma. L'Espanyol no vol que Thievy continuï a la lliga i prefereix vendre'l a un club estranger que li doni més rèdits econòmics. I el destí del díscol punta podria ser Marsella. El club entrenat per Bielsa el podria fitxar, però no seria de manera immediata i l'operació no es faria fins a finals d'agost, en previsió de com evolucioni l'actual nòmina de puntes del club provençal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)