1a divisió

Futbol

Primera divisió

Rubi, al rescat de l'Sporting

1a divisió. El tècnic de Vilassar de Mar ultimava ahir la seva arribada al conjunt asturià després de la renúncia d'Abelardo, que se'n va després d'haver obtingut tan sols 12 dels 54 punts que s'han repartit

Joan Francesc Ferrer, Rubi (Vilassar de Mar, 1970), tornarà a les banquetes de primera divisió per intentar sufocar novament un incendi. Després del seu pas la temporada passada pel Llevant, on no va poder evitar el descens del conjunt granota, el català assumirà les regnes de l'Sporting amb el repte de rescatar-lo del pou de la classificació.

El de Vilassar de Mar aterra a El Molinón com a mesura d'urgència després que Abelardo Fernández presentés ahir al matí la dimissió. Malgrat la delicada situació de l'equip i que tenia el suport del club, ha decidit fer un pas al costat i així ho va comunicar al president del club asturià, Javier Fernández, que va acceptar la renúncia i va dissoldre el contracte que unia totes dues parts fins al juny del 2020.

L'exblaugrana, que ja havia sentit el malestar d'una part d'El Molinón pel fet d'haver aconseguit només 12 punts dels 54 disputats i de tenir l'Sporting en zona de descens, deixa el club de la seva vida després d'haver fet dos miracles consecutius: l'ascens de fa dos anys tot i la situació econòmica límit, amb endarreriments en el pagament de les nòmines, i la permanència l'any passat, en un any marcat per les restriccions de l'Sporting en el mercat, conseqüència d'una sanció imposada per la Liga.

Pendents de fitxatges

Rubi arriba a un Sporting antepenúltim en la classificació i molt pendent del mercat per intentar capgirar la seva situació. Segons han informat els mitjans asturians durant les últimes jornades, el club està esperant que l'ivorià Cheick Tioté es desvinculi del Newcastle per reforçar la medul·lar, mentre que el jove Alfonso Pedraza podria arribar cedit, procedent del Vila-real, per intentar redimensionar una plantilla molt renovada l'estiu passat –fins a tretze fitxatges es van fer– tot i les dificultats que encara arrossega l'equip de Gijón per invertir en futbolistes.

LA DADA

37
gols
ha encaixat l'Sporting en 18 partits. Només el Granada i l'Osasuna n'han rebut més.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)