Internacional

futbol

Copa Confederacions

Mèxic hi posa remei

Copa Confederacions. Els gols de Jiménez i d’Oribe Peralta donen ales als asteques, que es jugaran la classificació contra Rússia

mèxic 2 NOVA ZELANDA 1

MÈXIC:Talavera, Salcedo [Héctor Moreno, 33’ (Márquez, 68’)], Araújo, Alanís (Héctor Herrera, 46’), Diego Reyes, Marco Fabián, Jürgen Damm, Javier Aquino, Gio dos Santos, Oribe Peralta i Jiménez.NOVA ZELANDA:Marinovic, Ingham (Patterson, 82’), Boxall, Durante, Smith, Wynne, Lewis (Toulima, 58’), Thomas, McGlinchey, Rojas (Barbarouses, 73’) i Wood.GOLS:o-1 (42’) Wood. 1-1 (54’) Jiménez. 2-1 (72’) Oribe Peralta.ÀRBITRE:Bacary Gassama (gambià). Grogues a Diego Reyes, Boxal i Thomas.COMENTARI:Partit disputat a l’Olimpiski Stadion de Sotxi.

Amb la llengua fora i afeblit per les lesions de Salcedo –es podria perdre el que queda de torneig–i d’Héctor Moreno, Mèxic va haver de remar contra corrent contra una Nova Zelanda estimulant que fins i tot, en el tram final, va estavellar una pilota al travesser que hauria significat l’empat.

Amb peus de fang, força concessiva al darrere, la selecció asteca va tenir dificultats per contenir Wood, que al límit del descans va aconseguir avançar els kiwis i va obligar Talavera a erigir-se en protagonista amb dues intervencions decisives. Però Mèxic, molt més hàbil, va corregir els nervis de la primera meitat. Juan Carlos Osorio va donar entrada a Héctor Herrera per posar ordre i Jiménez, amb una gran mitja volta, i Oribe Peralta, optimitzant una gran acció d’Aquino, van capgirar el resultat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)