Internacional

Quatre, més l’Argentina

Favorites. Les cases d’apostes situen la selecció brasilera i l’alemanya –9 títols entre les dues– com a grans candidates a ser campiones, seguides de l’espanyola i la francesa. L’‘albiceleste’, només un pas a darrere

La cinc vegades campiona del món, la selecció brasilera, i la vigent campiona, l’alemanya. Totes dues són, segons les cases d’apostes, i coincidint també amb el que opinen la majoria d’aficionats, les màximes favorites a guanyar aquest mundial. Com passa gairebé sempre, cada quatre anys. Tampoc és estrany, veient la superioritat que han mostrat a l’hora de classificar-se per a la cita. La canarinha ho va fer cedint només una derrota en 18 partits i mostrant-se com un bloc sòlid i alhora temible en atac, mentre que la mannschaft, dels nou grups europeus, és l’única que va aconseguir un ple de 10 victòries. Aproximadament, per cada euro apostat per als de Tite i els de Joachim Löw com a campions del món, se’n guanyarien uns 5.

Sense la selecció italiana, quatre cops campiona del món, les següents en la llista de favorits, i amb les quotes gairebé idèntiques –entre 7 i 8 euros per cada euro apostat de benefici si guanyen el mundial–, també són dues del Vell Continent, que no van tenir problemes per ser els líders dels seus respectius grups de classificació, i tenen diversos cracs. La selecció espanyola, que aspira a repetir títol vuit anys després, i la francesa, que ho va ser ja fa dues dècades com a amfitriona.

Un graó a darrere, hi ha la selecció subcampiona fa quatre anys, l’argentina, que, tot i els problemes patits per ser en el mundial i el mal joc, té Leo Messi, que alhora és el favorit per ser el màxim golejador del torneig. Que l’albiceslte sigui la campiona, es paga a uns 10 euros per cada 1 apostat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)