Internacional

L’orgull de l’amfitriona

Grup A. Rússia inaugura el seu mundial contra l’Aràbia Saudita (17 h, Telecinco), el rival més dèbil del grup, conscient que necessita vèncer per aspirar a fer-se un lloc en els vuitens de final

Amb l’Uruguai i Egipte com a favorites per passar a la fase següent, Rússia enceta aquesta tarda el seu mundial contra l’Aràbia Saudita de Pizzi amb l’únic objectiu de sumar els tres punts per no veure’s amb un peu i mig fora de la competició només de començar. I és que tot i ser superior a la ventafocs del grup, Rússia aterra al mundial farcida de dubtes, amb un estil de joc poc definit i després de set amistosos consecutius sense vèncer. Amb Golovin, Samedov i Smolov com a referents d’un equip pobre en qualitat, el conjunt de Txertxesov no es fia d’una Aràbia Saudita que, sense fer soroll i amb un bon grapat de jugadors desconeguts, torna a un mundial dotze anys després. Sense res a perdre, com ha remarcat Pizzi en les darreres compareixences, el gran objectiu de l’Aràbia Saudita és tornar a guanyar un partit en un mundial, cosa que no aconsegueix des del 1994. Bona part de les seves possibilitats depenen del partit d’avui i de l’olfacte d’Al-Sahlawi, el seu màxim golejador en la fase de classificació, i que encadena deu duels sense marcar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)