Internacional

Victòria inesperada d’Iran en el temps afegit (0-1)

Grup B. Un gol en pròpia porteria de Bouhaddouz ha donat els tres punts a la selecció de Queiroz davant un Marroc que ha estat millor en la primera part

Iran ha donat la primera sorpresa del mundial imposant-se al Marroc amb un gol en el temps afegit del primer partit del grup B. La diana ha arribat quan semblava que els dos equips es conformaven amb l’empat, però en una falta lateral, Bouhaddouz ha marcat un gol en pròpia porteria que ha suposat la victòria iraniana. La selecció de Marroc ha començat molt bé, sense deixar respirar al combinat d’Iran, però sense aprofitar les ocasions de gol de les que ha disposat. Els africans han tingut l’oportunitat d’avançar-se en el marcador però ha sigut Iran qui ha estat més a prop de marcar. Els homes que entrena Carlos Queiroz han estat a punt de fer el primer però el porter del Marroc Munir, que ha deixat al jugador del Girona Yassine Bounou a la banqueta, ha salvat el gol, primer de Azmoun i després de Jahanbakhsh abans d’arribar al descans. L’ocasió ha donat ales als iranians, que han insistit per buscar un gol que no ha arribat.

La bona dinàmica ha seguit per a Iran, que ha dominat els primers minuts de la represa mentre el Marroc s’anava apagant a poc a poc. Els dos equips han intentat desfet l’empat però el cansament, les diverses molèsties físiques per part dels dos equips i el poc encert d’uns i altres ha deixat la resolució del matx per al temps afegit. L’ensurt l’ha donat Nordin Amrabat en el minut 72, quan ha quedat estès a terra després d’un cop al cap amb un jugador d’Iran. De fet, el futbolista del Leganés no ha pogut continuar jugant perquè estava marejat i li tremolaven les cames.

Amb aquest resultat,

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)