Internacional

Pànic en el vol d’Aràbia

Grup A. Un dels motors de l’avió en què volava l’equip de Pizzi es va incendiar. Al final, un ensurt

Sens dubte aquest no està sent el mundial desitjat per la selecció d’Aràbia Saudita. Inici de campionat senzillament per oblidar. Després del 5-0 que li va endossar l’amfitriona en el partit inaugural –la golejada més gran per ara en aquest mundial–, ahir l’expedició àrab va tenir un ensurt, i dels grossos, en el vol que els duia a la ciutat de Rostov. Un dels motors de l’Airbus A319 en el qual viatjava el combinat dirigit per Juan Antonio Pizzi va incendiar-se en la fase de l’aterratge, però afortunadament l’incident no va anar a més. La mateixa federació de l’Aràbia Saudita es va encarregar de tranquil·litzar tot el país amb un missatge a Twitter en què confirmava que tot el passatge estava bé.

En l’àmbit merament esportiu, l’Uruguai arriba al partit (17 h) com a gran favorit i amb ganes de fer un pas endavant gairebé definitiu en la classificació després de la victòria en el debut contra Egipte. Luis Suárez jugarà el seu partit 100 com a charrúa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)