Internacional

Portugal supera el Marroc amb un solitari gol de Ronaldo (1-0)

Grup B. La selecció africana ha estat millor que els de Santos, sobretot la segona part, però ha quedat eliminada del mundial

Victòria per la mínima de Portugal gràcies a un matiner gol de Cristiano Ronaldo que ha condemnat a Marroc a l’eliminació, tot i que els africans han dominant la segona part. Ronaldo, que ja havia marcat tres gols en la primera jornada contra Espanya, ha fer l’1-0 de cap en la sortida d’un córner en el minut 4, i podria haver ampliat l’avantatge poc després però el seu xut ha sortit fregant el pal de la porteria de Munir. Amb el marcador en contra, la selecció africana s’ha fet forta i ha buscat l’empat amb insistència, tot i que la pilota continuava sent per als de Fernando Santos. La campiona del món s’ha dedicat a defensar-se i ha dipositat les seves esperances en Ronaldo, que ha donat una bona assistència que Guedes no ha sabut aprofitar, mentre que Amrabat ha estat el qui ha dut més perill a la porteria de Rui Patricio.

En els primers minuts de la represa, Portugal ha desaprofitat una ocasió per fer el segon gol, i a partir d’aquí, el combinat africà ha dominat. Rui Patricio ha evitat l’empat de Belhanda amb una gran aturada en el minut 55 Ha estat la primera de les moltes intervencions que ha hagut de fer el porter portuguès, que ha hagut de posar el cadenat a la seva porteria davant les envestides marroquines. Portugal es defensava com podia i ha tingut alguna oportunitat en el tram final per sentenciar el partit amb una falta que ha xutat Cristiano Ronaldo amb poc encert. En el temps afegit, Benatia ha enviat als núvols una pilota que hauria fet justicia als mèrits de Marroc, que amb aquesta derrota ha quedat eliminada.