Internacional

Empat entre Austràlia i Dinamarca (1-1)

Grup C. Erikssen ha avançat els danesos als set minuts i Jelinak ha igualat el marcador, de penal, abans del descans

Dinamarca i Austràlia han empatat aquest migdia a un gol en el Samara Arena, un resultat que deixa l’equip oceànic molt a prop de l’eliminació, amb només un punt, i deixa els danesos amb quatre punts a manca del duel final de la lligueta, contra França.

El gol matiner d’Erikssen, després d’un sensacional xut des de dins de l’àrea amb la cama esquerra, ha fet recular la selecció danesa, a l’espera de trobar espais al contracop, i ha permès Austràlia prendre la iniciativa. Els de Bert van Maarjwick han empatat de penal abans de la mitja part, després que el VAR hagi sortit al rescat de Mateu Lahoz, que no havia vist una mà a dins de l’àrea de Poulsen. Jelinak ha enganyat Casper Schmeichel amb el seu llençament des dels onze metres.

En la segona part les oportunitats més clares han estat, sens dubte, per als australians, però el marcador no s’ha mogut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)