Internacional

Festa anglesa contra una dèbil Panamà (6-1)

Grup G. Kane, amb tres gols, Stones i Lingard superen Panamà, que ha quedat eliminada del seu primer mundial

Golejada espectacular d’Anglaterra contra una selecció de Panamà que no ha pogut fer més del que ha fet, però que ha fet història aconseguit el primer gol en un mundial. Aquesta victòria deixa als de Gareth Southgate en una posició immillorable per ser primers de grup, i és que en tindran prou amb un empat contra Bèlgica. Un gol de cap d’Stones, que ha rematat sol, ha obert la llauna per als three lions, que han ampliat l’avantatge en el minut 22 amb un gol de penal que ha marxar Harry Kane. El davanter del Tottenham ha transformat la pena màxima de manera perfecta, situant el 2-0 en el marcador. Lingard ha marcat el gol més bonic de la tarda amb un xut espectacular des de fora de l’àrea després d’una gran jugada amb Raheem Sterling, aconseguint així el primer gol anglès de jugada en aquest mundial. Un altre cop Stones ha aprofitat una gran jugada d’estratègia per, si no ho estava ja, sentenciar el partit amb el 4-0 aprofitant un mal rebuig del porter panameny. Abans del descans, un altre cop Kane i un altre cop des del punt de penal, ha marcat, signant així un 5-0 que tot feina pensar que no seria definitiu.

I així ha estat, perquè en la segona part, tot i que els anglesos han aixecat el peu de l’accelerador, han ampliat l’avantatge amb el sisè gol, que ha nascut a les botes de Loftus-Cheek però que ha introduït Kane després que la pilota rebotés en la seva cama. El davanter del Tottenham ha marcat ja cinc gols en aquest mundial i és, ara mateix, pitxitxi de la competició.

La selecció de Southgate desitjava que passessin els minuts, però Panamà ha intentat, com a mínim, fer un gol. Roman Torres ha estat a punt de marcar però ha estat Felipe Baloy, un jugador de 37 anys, qui ha fet el primer gol de Panamà, que ha quedat eliminada, en un mundial.