Internacional

Empat lluït (2-2) entre Japó i el Senegal

Grup H. Els africans s’han avançat dues vegades i els japonesos, que han dominat el partit, han aconseguit empatar dues vegades més

Japó i el Senegal, sorprenents líders del grup H, ha empatat a dos gols aquesta tarda en un partit trepidant, en el qual els nipons han dominat i han tingut més ocasions i els africans han donat una lliçó d’eficàcia. Japonesos i senegalesos acabaran la jornada amb quatre punts i el mateix balanç de gols marcats i encaixats, però els asiàtics afrontaran el darrer partit com a líders del grup perquè han vist menys targetes grogues.

En el duel d’aquesta tarda, els ’Lleons del Teranga’ s’han avançat per dues vegades i per dues vegades ha aconseguit empatar la selecció del Japó. El primer gol, ple de fortuna, ha estat signat per Sadio Mané en el minut onze, aprofitant un mal rebuig del porter Eiji Kawsashima. El desavantatge en el marcador ha obligat a avançar línies als homes de Nishino Akira, que han controlat el partit i han pogut empatar abans del descans. En el 34, Takashi Inui ha recollit la pilota després d’una jugada del defensa Yuto Nagatomo, que ha entrat a l’àrea entre dos defenses senegalesos, i amb un excel·lent gest tècnic ha col·locat la pilota lluny de l’abast del porter africà.

En el minit 71, Wagué ha tornat a avançar el Senegal culminant una bona jugada de Sabaly. El Japó ha mantingut la fe i ha seguit buscant l’empat, que ha arribat set minuts més tard, en una acció iniciada per Inui, que ha servit perquè marquès Honda. El 2-2 ha fet justícia al domini nipó i ha deixat el grup obert, tot i que significarà l’eliminatòria de qui perdi el duel entre Colòmbia i Polònia.