Internacional

Colòmbia envia Polònia cap a casa (0-3)

Grup H. Yerry Mina, Radamel Falcao i Juan Cuadrado signen una victòria inapel·lable de la selecció que entrena José Pékerman

La selecció colombiana ha escombrat la polonesa per un clar 0-3 i l’ha deixat sense cap possibilitat de classificació per als vuitens de final del mundial. Polònia, el primer equip europeu eliminat, ha tornat a oferir una imatge decebedora i ha merescut encaixar una golejada que suposa una injecció de moral per a Colòmbia.

L’equip de José Pékerman ja ha estat millor i ha tingut millors oportunitats en la primera part. Amb tot, l’empat a zero s’ha mantingut fins gairebé la mitja part. A cinc minuts del descans, però, el blaugrana Yerry Mina ha rematat a la xarxa, amb el cap i de manera impecable, una sensacional centrada de James Rodríguez i ha posat el 0-1 en el marcador. El segon l’ha fet Radamel Falcao als 24 minuts de la represa, aprofitant una sensacional passada de Juan Quintero i amb una rematada boníssima.

Finalment, en un contracop rapidíssim, després d’un servei de banda de Polònia, James ha regalat el tercer gol colombià a Cuadrado, que ha sentenciat amb una rematada al costat del pal.