Internacional

El rècord d’El Hadary, enfosquit

Grup A. El porter egipci es va convertir en el jugador més veterà que disputa un mundial (45 anys), però tot i aturar un penal, va veure com l’Aràbia Saudita remuntava, ja en el temps afegit i mitjançant Al Dawsaryen, el gol inicial de Salah

Ja sense cap opció de classificar-se per als vuitens de final, el duel que van protagonitzar ahir l’Aràbia Saudita i Egipte, amb la tercera plaça del grup en joc, passarà a la història dels mundials, ja que el porter dels faraons, Essam El Hadary, es va convertir en el jugador més veterà que disputa una copa del món, amb 45 anys, quatre mesos i nou dies, superant així la marca del també porter colombià Mondragón. Un rècord, però, que va quedar enfosquit, ja que va ser l’Aràbia Saudita qui es va endur el triomf, gràcies a un gol en el temps afegit del jugador del Vila-real Al Dawsaryen. I això que les coses havien començat bé per al combinat que dirigeix Héctor Cúper, que es va avançar en l’equador del primer temps, mitjançant la seva gran estrella, Mohamed Salah, que ja havia marcat en la jornada anterior, de penal, i ho va fer aquest cop amb una acció de qualitat.

El gol no feia justícia al que s’havia vist, ja que els de Pizzi havien dominat fins llavors, i ho van continuar fent. Fruit d’això haurien pogut empatar des del punt de penal, però el llançament d’Al Muwallad el va aturar El Hadary, que anava camí de convertir-se en heroi, ja que mai abans Egipte havia guanyat un partit en un mundial. Just abans del descans, però, els falcons verds van tornar a disposar d’un altre penal, i aquest cop Al Faraj no va fallar. I van ser ells els que ho van continuar buscant més en el segon temps, amb el premi ja en els últims instants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)