Internacional

Petita recompensa per al Perú

Grup C. La selecció de Ricardo Gareca s’acomiada del mundial amb una victòria que premia la bona imatge que ha ofert al llarg del mundial. “Ha jugat millor que ningú en el grup, tot i acabar amb tres punts”, va destacar el seleccionador danès

El combinat peruà va poder acomiadar-se del mundial amb una victòria contra Austràlia (0-2) que reconeix la bona imatge que ha ofert en el torneig malgrat les dues derrotes precedents. Fins i tot el seleccionador danès, Age Hareide, va comentar que els sud-americans havien jugat “millor que ningú” en el grup C, a pesar que ha estat el seu combinat i França els que han accedit a vuitens.

“Som una selecció que pot continuar creixent. Perú surt ben parada d’aquest mundial”, va apreciar el preparador de l’equip, Ricardo Gareca. De fet, la presència de la selecció peruana a Rússia després de 36 anys d’absència en un mundial ja va ser un primer pas en l’objectiu de continuar creixent. Els de Gareca ja arribaven a l’última jornada sense possibilitats de classificació, mentre que els australians mantenien una petita esperança. L’empat en el França-Dinamarca i la pròpia derrota van desactivar qualsevol possibilitat. Els gols van portar el segell d’André Carrillo (18’) i Pablo Guerrero (50’), encarregats de reflectir la major contundència del Perú a l’àrea. En aquest sentit, el control que van tenir els australians en algun tram de partit va ser estèril, també gràcies a les bones intervencions del porter Pedro Gallese sota els pals. També ho va intentar Tim Cahill, que amb 38 anys –al desembre en fa 39– va poder gaudir d’uns minuts en el mundial, però la seva experiència no va ser suficient per canviar el guió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)