Internacional

Felicitat compartida

Grup F. Suècia goleja Mèxic, però les dues seleccions es classifiquen per als vuitens gràcies a la sorprenent derrota d’Alemanya contra Corea del Sud

Mexicans i suecs s’enfrontaven en un duel a vida o mort i va resultar que les dues seleccions van acabar plorant d’alegria, perquè les dues estaran en els vuitens de final. Suècia ho fa com a primera de grup després de golejar el combinat mexicà en un partit en què va ser molt superior, sobretot a pilota aturada. Mèxic ho fa com a segona i amb suspens. Els d’Osorio havien jugat a un gran nivell els dos primers partits, però ahir, quan es jugaven el pas a vuitens, van fallar de manera estrepitosa. Van tenir l’ajuda de Corea del Sud per passar ronda. Ho van viure els mexicans, amb el partit acabat, des del mig del camp, seguint les notícies que arribaven des de Kazan i celebrant els dos gols en el temps afegit que eliminaven Alemanya i classificaven Mèxic.

A Ekaterinburg, Suècia, que abans de començar la jornada era la que pitjor ho tenia, va ser molt superior. Va anar el partit al descans amb empat a zero, però van ser unes quantes les oportunitats que van tenir els suecs. La majoria van arribar a pilota aturada. Berg va ser un malson per a la defensa mexicana, i també Forsberg. Ochoa mantenia viva la selecció d’Osorio amb les seves aturades. També l’àrbitre, que, ni amb el VAR, va assenyalar com a penal unes mans de Chicharito Hernández.

Les arribades sueques van tenir premi en la segona part. En una centrada des de la dreta mal defensada per la defensa mexicana, Augustinsson inaugurava el marcador. Feia el seu primer gol com a internacional, un gol que valia or. Mèxic estava obligat a marcar perquè un gol d’Alemanya el deixava fora dels vuitens de final, i això ho va aprofitar Suècia per acabar golejant. El segon gol el va fer el capità Granqvist transformant un penal que Héctor Moreno va cometre sobre Berg. Res li sortia bé, a Mèxic, que es va fer el tercer en pròpia porteria. Edson Álvarez en un mal refús. No tenien sort en el seu partit, però en van tenir en el que es jugava a Kazan.

ELS GOLS

Augustinsson, Granqvist i Edson Álvarez en pròpia porteria, els golejadors

MÈXIC

Després d’haver fet dos grans partits, va decebre molt contra els suecs
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)