Internacional

Recital d’Mbappe per deixar fora Argentina (4-3)

Vuitens. El davanter fa una exhibició amb dos gols i un penal forçat per eliminar l’equip de Leo Messi, que s’ha arribat a posar 1-2

Kylian Mbappe va meravellar tothom fa un any en el debut a la Champions amb el Mònaco. Ara juga al PSG i avui ha recordat per què està cridat a marcar una època si vol. El jove davanter ha fet un recital de com deixar defensors enrere amb una potència impressionant i així ha forçat el penal que ha situat França per davant. Argentina ha remuntat entre el final del primer temps i l’inici del segon, però Mbappe ha reaparegut amb dues dianes més per sentenciar l’adéu de Leo Messi al mundial amb el 4-3.

La primera part ha deixat la sensació que França era molt superior, però sense treure’n profit. El tram inicial ha estat un recital d’Mbappe. En el minut 11 ha agafat la pilota abans del mig del camp i ha començat una cursa deixant rivals enrere que només s’ha acabat quan Marcos Rojo l’ha fet caure. Griezmann ha executat el penal per posar l’1-0. Poc després el jove davanter ha repetit l’acció i el xiulet de l’àrbitre ha gelat la sang dels argentins, que han respirat en veure que el col·legiat indicava que la infracció era a centímetres de la frontal. Griezmann ha xutat la falta i la creueta li ha negat el gol. Les contres dels homes de Deschamps amenaçaven de sentenciar, però no ho han fet i en el 41’ Di María s’ha tret un gran xut llunyà per signar l’empat.

França no entenia encara per què no tenia el partit sentenciat quan l’ensurt ha augmentat a l’inici de la segona part. Pavard ha fet una falta innecessària i ho ha empitjorat trencant el fora de joc quan Mercado ha desviat el xut de Messi en l’1-2.

Només s’havien disputat tres minuts del segon temps i Argentina havia capgirat el marcador. Ha durat poc. Griezmann ha fregat l’empat en una cessió enrere de Fazio al porter i en el 57’ Pavard ha compensat l’errada anterior caçant una centrada a la frontal amb una volea impressionant que ha suposat el 2-2. Aleshores s’ha tornat a l’espectacle Mbappe. En el 64’ ha entrat a l’àrea i ha superat Armani amb una rematada creuada i quatre minuts més tard Giroud ha vist en una contra com entrava com un coet i li ha cedit la pilota per al 4-2. L’ara davanter del Chelsea ha tingut el cinquè a continuació, però ha enviat l’esfèrica al lateral de la xarxa. Leo Messi també ha pogut retallar distàncies al 84’ en una acció en què ha superat tres rivas de cop, però l’estrella blaugrana ha dit adéu al mundial. A dos minuts del final, Agüero de cap ha fet el 4-3, sense marge per a res més.