Internacional

Suècia passa de rebot contra Suïssa (1-0)

Vuitens. Els suecs tenen les ocasions més clares i resisteixen la pressió dels helvètics en el tram final

Suècia s’ha endut el duel amb menys ressò dels vuitens de final amb un gol de rebot a la segona part contra Suïssa.

Els suecs han estat els primers a donar senyals de vida amb una rematada dins l’àrea de Berg al lateral de la xarxa i un xut potent d’Ekdal fregant el travesser. Suïssa ha passat a dominar i ha disposat d’un parell d’ocasions, si bé la més clara ha estat de nou per a Berg, que ha trobat una bona resposta de Sommer i a tocar del descans Ekdal ha rebut al segon pal i inexplicablement ha enviat la pilota massa alta.

Suècia ha disposat d’opcions més clares i el premi ha arribat en el minut 66 amb un xut de Forsberg des de la frontal que les cames d’Akanji han desviat al fons de la xarxa. Suïssa ha augmentat el domini i en el 79’ Forsberg ha aparegut per treure damunt la línia el cop de cap d’Embolo. Olsen ha exercit d’heroi en el minut 91 per blocar una rematada de cap de Seferovic. Encara hi ha hagut marge per a l’aparició del VAR en el 92’ quan Olsson s’ha escapat sol. L’àrbitre ha xiulat penal i expulsió, però ha rectificat en veure les imatges. Era falta a la frontal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)