Internacional

França supera Uruguai (0-2) i es classifica per a les semifinals

Mundial de Rússia. Els gols de Varane i Griezmann han plasmat la superioritat dels ’bleus’ en un partit amb un ritme baix

França s’ha classificat per a les semifinals del mundial de Rússia després de guanyar l’Uruguai per 0-2 en el primer enfrontament de quarts de final. El partit ha començat molt igualat, amb cap de les dues seleccions creant ocasions clares, tot i que era l’equip de Deschamps el que tenia més la pilota. El ritme era baix i no s’intuia qui seria el qui obriria la llauna, fins que el madridista Raphaël Varane ha rematat de cap una falta xutada per Griezmann en el minut 40 i ha situat el 0-1 en el marcador. Lloris ha evitat l’empat de Martín Cáceres al fil del descans. Després de la represa, el ritme del partit ha canviat i han començat a aparèixer les ocasions més clares del partit. Muslera, amb els punys, ha rebutjat una rematada d’Mbappe i Betancur ha enviat desviat un xut potent en el 55’. França dominava i ha estat Griezmann l’encarregat de reflexar-ho en el marcador. El colchonero ha xutat des de fora l’àrea i ha aprofitat una errada del porter charrúa, a qui se li ha esmunyit la pilota de les mans, per fer el segon. Tolisso podria haver sentenciar amb un xut que ha sortit fregant el travesser, mentre que Uruguai veia com es quedava sense temps. La selecció sud-americana, que no ha pogut comptar amb Edison Cavani per problemes físics, no ha perdut la fe, però França es trobava més còmode sobre la gespa, que ha acabat classificant-se sense problemes.