Champions

L’Ajax, sense ensurts a Kíev

Champions. Els holandesos governen a l’Olimpiski i, tot i malgastar un bon grapat d’ocasions, conserven el 3-1 de l’anada

Champions L.

play-off

D. Zagreb- YOUNG BOYS

1-2

Agregat: 2-3

AEK ATENES - Videoton

1-1

Agregat: 3-2

D. Kíev- AJAX

0-0

Agregat: 1-3

Salzburg- Estrella R.

21 h (M+LC 3)

Anada: 0-0

PAOK S.- Benfica

21 h (M+LC)

Anada: 1-1

PSV - BATE

21 h (M+LC 2)

Anada: 3-2

L’Ajax torna a una fase de grups de la Champions League. Després d’haver naufragat les tres últimes temporades en l’intent de classificar-s’hi, els ajacied no van fallar ahir a Kíev i van conservar la renda de 3-1 que havien collit a Amsterdam, i pràcticament no van deixar cap possibilitat al Dinamo. De fet, el conjunt holandès va tenir un cabàs d’ocasions per liquidar l’eliminatòria abans de temps, però entre les aturades de Boiko, un penal fallat per Dusan Tadic o una falta de Hakim Ziyech al travesser, l’argument del partit es va allargar fins al final.

Més enllà d’una ocasió inicial que va avortar amb grans reflexos Onana, però, els ucraïnesos no van generar pràcticament volum de joc ofensiu per provocar inquietud en l’Ajax, un equip talentós que torna a la Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)