Champions

El retorn de l’Estrella Roja

Champions League. El conjunt serbi elimina el Salzburg i tornarà a jugar la lliga de campions 26 anys després. Benfica i PSV també es classifiquen

Champions L.

‘play-off’

Salzburg- ESTRELLA ROJA.

2-2

Agregat: 2-2

PAOK S.- BENFICA

1-4

Agregat: 2-5

PSV - BATE

3-0

Agregat: 6-2

D. Zagreb- YOUNG BOYS

1-2

Agregat: 2-3

AEK ATENES - Videoton

1-1

Agregat: 3-2

D. Kíev- AJAX

0-0

Agregat: 1-3

L’Estrella Roja torna a l’elit del futbol europeu després de 26 anys sense ser-hi. El conjunt serbi va desfer-se del Salzburg, que continua amb la seva malastrugança en les fases prèvies de la Champions League, en un partit que es va decidir de manera vibrant. I és que després de l’empat a zero de l’anada, ahir al Red Bull Arena els austríacs van encarrilar el duel posant-se 2 a 0 després del descans; però, en només un minut, l’equip entrenat per Vladan Milojevic va empatar el partit amb dues dianes seguides (en el 65’ i el 66’) i va remuntar una eliminatòria que ja no va deixar escapar. Des de l’any 1992, quan el torneig encara era la copa d’Europa, que l’equip balcànic, vigent campió en aquella edició, no jugava la lliga de campions.

En els altres partits no hi va haver sorpreses i el Benfica i el PSV Eindhoven van certificar l’accés a la competició golejant el PAOK i el BATE respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)