Champions

Ramos sobre Griezmann: “La ignorància és molt atrevida”

Futbol. El capità del Real Madrid recorda al davanter francès que hi ha grans jugadors, com Totti, Buffon, Maldini, Xavi, Iniesta i Casillas, que no han guanyat la Pilota d’Or

Sergio Ramos, capità del Reial Madrid, ha respost Antoine Griezmann afirmant que “la ignorància és molt atrevida”, després que, com a conseqüència de la Supercopa d’Europa guanyada pel seu equip al Real Madrid, el francès de l’Atlètic de Madrid publiqués un dibuix en les seves xarxes socials en el qual era coronat pel defensa madridista. Griezmann va afirmar també que ja menja a la taula de Leo Messi i Cristiano Ronaldo. Ramos l’ha contestat amb duresa, li ha aconsellat que aprengui de grans futbolistes que no tenen la Pilota d’Or i que escolti més al seu entorn.

“La ignorància és molt atrevida, quan sento parlar a aquest xaval me’n recordo de Totti, Buffon, Maldini, Raúl, Xavi, Iniesta o Iker Casillas, futbolistes que ho han guanyat tot i que no tenen la Pilota d’Or”, ha etzibat l’andalús. “Cadascú és lliure d’expressar la seva opinió, però hauria de deixar-se aconsellar pel seu entrenador, el Cholo, i per companys com Godín i Koke, que reuneixen valors que li vindrien bé. Tot i així, penso que és un gran futbolista i li desitjo el millor”, ha afegit.

Ramos, en canvi, ha dedicat elogis a Cristiano Ronaldo, per bé que ha dit que ja forma part del passat.”Cris ha marcat una època meravellosa al Reial Madrid, ha batut tots els rècords i ja és passat. No podem viure del que va fer, el Reial Madrid comença de zero cada temporada. Deixa un buit molt gran que és cobert per jugadors que vénen amb molta ambició. Hem format, de nou, una grandíssima plantilla que podrà competir a la mateixa altura que quan estava Cris”, ha manifestat.

El capità madridista no creu que el favoritisme del Reial Madrid en la Champions League, que ha conquistat en quatre de les cinc últimes edicions, s’hagi rebaixat. “No ens agrada anar de favorits però competirem convençuts de poder guanyar-la”. Entre els equips candidats a la corona destaca el Barça. “Hi ha rivals molt forts, com el Barcelona, que és favorit. És normal que els seus jugadors facin èmfasi en guanyar una competició que és la més bonica”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)