Champions

Mourinho, al límit

Grup H. “No crec que perilli el meu lloc”, assegura l’entrenador del United, que no acaba de fer enlairar un equip que avui rep el València

Jose Mourinho està al límit a la banqueta del Manchester United. Els mals resultats a la lliga, on en només set jornades disputades ja és a nou punts del lideratge; els retrets a la directiva de l’estiu que encara cuegen, i la tensa relació que manté amb l’estrella de l’equip, Paul Pogba, el situen una situació delicada, però el tècnic portuguès se sent fort. “No crec que perilli el meu lloc”, va asseverar en la roda de premsa prèvia al duel que avui enfronta els red devils al València a Old Trafford. “Fins que algun futbolista em digui que surt al camp a no donar-ho tot, creuré en l’honestedat de tots”, va dir Mou sobre si els seus jugadors el segueixen. A Anglaterra s’ha situat a Zinedine Zidane com a possible successor seu i fins i tot s’ha assegurat que el francès va trucar al portuguès per parlar amb ell. “Pregunta-ho al periodista que tens darrere teu, que és qui ho ha escrit”, va dir Mourinho, qüestionat al respecte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)