Champions

La qüestió del gol

Grup G. El Real Madrid, que només ha marcat dues dianes en les últimes quatre jornades de lliga, visita el CSKA Moscou amb baixes de pes

El fet de marcar només dues dianes en les últimes quatre jornades de lliga ha generat els primers dubtes a Madrid. La baixa de Cristiano Ronaldo, un futbolista que s’enfilava als 50 gols pràcticament cada temporada –que suposaven una garantia i un salvavides–, no ha estat coberta amb cap jugador que pugui agafar aquesta responsabilitat i els números en els darrers partits estan fent parlar. “Ens hem de centrar a generar el màxim d’ocasions possible en cada partit”, va manifestar ahir l’entrenador de l’equip, Julen Lopetegui, ja a Moscou, on els madridistes s’enfrontaran avui al CSKA Moscou a l’estadi Lujnikí en la segona jornada de la fase de grups de la Champions League. “Aquesta és la feina que tenim i segur que d’aquesta manera tot anirà com ha d’anar”, va explicar el preparador qüestionat sobre la falta de gol.

Sigui com sigui, la contundència atacant dels blancs està en entredit, amb un Benzema que fa un mes que no marca ni xuta a porteria i amb Bale ara mateix amb molèsties musculars i que no serà en el partit d’aquesta nit. L’augment de les xifres golejadores del conjunt madrileny depèn, a més d’una millora del joc col·lectiu que es transformi en més situacions de perill, del pas endavant i la projecció d’Asensio i Mariano –gairebé inèdit amb només 78 minuts jugats–. “No puc dir que el joc d’atac del Madrid sense Cristiano sigui millor, perquè la majoria de gols arribaven amb ell”, va indicar Viktor Gontxarenko, el tècnic del CSKA, que prepara un partit contra un conjunt que no només està sense Cristiano, sinó també sense Sergio Ramos (descans), Isco, Marcelo i Bale (lesió), tots a Madrid.

Bale podria tornar a Mendizorrotza

El futbolista gal·lès, que va haver de ser substituït dissabte passat en el descans del derbi madrileny a causa d’unes molèsties musculars, no té cap lesió important, segons va determinar la ressonància magnètica que li van fer ahir. A Bale, doncs, que no jugarà avui, no se li va detectar en les proves cap lesió important i tot fa entreveure que estarà disponible per al partit que el Madrid disputarà dissabte que ve a Mendizorrotza contra el Deportivo Alavés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)