Champions

Els pals frenen el Madrid

Grup G. Els blancs rematen fins en tres ocasions a la fusta, són incapaços de traduir el seu domini en gols i acaben claudicant al Luzhniki, víctimes d’una diana només començar de Vlasic

CSKA MOSCOU 1 REAL MADRID 0

CSKA MOSCOU:Akinfeev, Manuel Fernandes, Chernov, Becao, Nababkin, Akhmetov, Bijol, Vlasic, Dzagoev (Efremov, 65’), Oblyakov (Kyrnats, 98’) i Chalov (Sigurdsson, 78’).REAL MADRID:Keylor Navas, Carvajal (Odriozola, 43’), Varane, Nacho, Reguilón, Casemiro (Modric, 58’), Kroos, Ceballos, Lucas vázquez (Mariano Díaz, 58’) , Marco Asensio i Benzemá.GOLS:1-0 (2’) Vlasic. .ÀRBITRE:Ovidiu Hategan (romanès.). Targetes grogues a Oblyakov i Bijol. Expulsat per doble amonestació Akinfeev (96’).

roma 5 v. plzen 0

ROMA:Olsen, Florenzi, Fazio, Juan Jesus, Kolarov (Luca Pellegrini, 75’), N’Zonzi, Lorenzo Pellegrini (Schick, 74’), Cristante, Kluivert, Cengiz Uner, (Zaniolo, 74’) i Dzeko.VIKTORIA PLZEN:Kozacick, Reznik, Hejda, Hubnik, Limberski, Hrosovski, Prochazka, Horava (Kolar, 64’), Zeman (Moses, 71’), Kovarik i Krmencic (Reznicek, 78’).GOLS:1-0 (3’) Dzeko. 2-0 (40’) Dzeko. 3-0 (64’) Cengiz Ünder. 4-0 (73’) Kluivert. 5-0 (92’) Dzeko.ÀRBITRE:Pawel Raczkowski (polonès). Targetes grogues a schick i Hejda.

El Real Madrid es va quedar sec a Moscou. Novament, i ja van tres partits consecutius. Ni tan sols un govern clar, amb un 73% de possessió de la pilota, no va permetre a l’equip de Julen Lopetegui imposar-se a un CSKA de Moscou que va gaudir de la gràcia del gol només començar el partit i que després va resistir amb les dents afilades l’assetjament d’un Madrid que va topar fins en tres ocasions contra la fusta però que continua barallat amb la virtut del gol, aquella que en els últims anys sempre li havia il·luminat el camí.

Els de Chamartín van necessitar uns primers compassos per agafar les mides al majestuós estadi Luzhniki, i quan ho van fer, la nit moscovita ja feia pujada. Nikola Vlasic, una de les cares noves del reformat CSKA de Moscou de Víktor Goncharenko, va aprofitar una pèrdua impròpia de Toni Kroos per inhabilitar amb un xut ajustat l’estirada de Keylor Navas, ahir beneficiat pels equilibris de Lopetegui a la porteria.

Erràtic en la sortida de pilota, el Madrid va jugar encongit durant una bona estona, però el partit el va anar acomodant en camp contrari, amb possibilitats per desplegar els laterals, amb Carvajal a la dreta fins que va ser substituït per Odroziola per problemes físics i sobretot amb la novetat del jove Reguilón, que va jugar amb desimboltura. La que també va exhibir Lucas Vázquez, embolcallat per les rotacions blanques i que va ser protagonista en l’intent de remuntada madridista en la primera part, amb un creixement substancial en el joc i les corresponents oportunitats per batre Igor Akinfeev. Només la fusta va evitar que les rematades de Casemiro primer i Benzema tot seguit redirigissin la nau de Lopetegui.

Molt a sobre dels esdeveniments, el tècnic basc no va trigar a agitar el seu equip, exhaurint els canvis abans de la recta final, invocant a Luka Modric i posant més picant amb la presència de Mariano Díaz, desprotegint la rereguarda de Casemiro i acceptant el risc amb Toni Kroos com a mig centre.

El Madrid va tenir continuïtat però no encert, va aglutinar passades, amb més d’un 70% de possessió, però li va faltar concretar en els atacs, una carència que aquest any porta el debat tatuat de si és un equip amb prou capacitat de veure porteria després de la marxa de Cristiano Ronaldo.

I ahir va ser així. Amb un Benzema apagat dins l’àrea més enllà de la rematada al travesser, el conjunt blanc no va trobar llum enmig d’una defensa cada vegada més atapeïda dels russos, que van acabar amuntegant-se sobre la porteria d’Igor Akinfeev. Marco Asensio, de nou gris, ho va intentar sense punteria, amb un xut per sobre del travesser, i Dani Ceballos va veure com el porter de la selecció russa acaronava el seu xut per concedir un córner que va ser un bon negoci per a un CSKA que va saber guardar sota clau el gol de Vlasic, que va tenir la complicitat del pal una tercera vegada amb una rematada de Mariano i que agita la calma d’un Real Madrid a qui afloren els dubtes de cara a gol.

ELS VESTIDORS

Els jugadors estan abatuts però ens hem d’aixecar. Tot ens ha sortit al revés
Julen Lopetegui
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
No és justa, la derrota, ho hem deixat tot, hem arribat molt, però hem de seguir
Nacho
Defensa del real madrid
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)