Champions

Golejada sota sospita

Champions League. D’acord amb el que va indicar ‘L’Équipe’, les autoritats franceses han obert una investigació per dilucidar si el PSG-Estrella Roja, que va acabar 6 a 1 per als parisencs, estava arreglat

El set de gols que el París Saint-Germain va etzibar a l’Estrella Roja (6-1) al Parc dels Prínceps en la segona jornada de la fase de grups de la Champions League està sota l’ombra de la sospita. D’acord amb el que va indicar L’Équipe, les autoritats franceses, alertades per la UEFA, han obert una investigació per dilucidar si el partit està arreglat. I és que, segons explica el rotatiu del país veí, la UEFA va rebre l’avís de part d’un informador fiable –la identitat del qual no ha estat revelada– en que indicava que un directiu de l’Estrella Roja hauria apostat una important quantitat de diners, que podria arribar als cinc milions d’euros, a la derrota del conjunt serbi per cinc gols de diferència. El resultat que es va produir en el partit hauria fet guanyadora la suposada aposta.

Pel que fa a l’enfrontament disputat el 3 d’octubre, el PSG va atropellar l’Estrella Roja, amb un estel·lar Neymar, que va fer un hat-trick. Els altres tres gols del conjunt parisenc els van marcar Mbappé, Cavani i Di María, mentre que pels visitants va anotar Marin.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)