Champions

La Roma perdona la vida al Madrid i ho paga (0-2)

Lliga de campions. El conjunt blanc soluciona a l’inici de la segona part un partit que podria haver perdut sense errades increïbles com la d’Ünder

El Roma ha malbaratat ocasions molt clares en la primera meitat, sobretot una d’Ünder a tocar dels descans i s’ha trobat com un error individual li costava el primer gol només començar la segona part. El Real Madrid ha sabut aprofitar les errades dels romans per imposar-se 0-2.

Solari ha apostat pel fins ara marginal Llorente a l’onze i ha enviat Isco a la graderia, garantint un incendi en els pròxims dies. El Madrid no s’ha sentit còmode des de l’inici i l’única aproximació ha estat un xut llunyà de Modric. El partit hauria canviat molt si només començar l’àrbitre no obvia unes mans clares de Lucas Vázquez dins l’àrea. Els locals han gaudit d’ocasions clares i Carvajal ha evitat el gol des del terra en el 35’. Abans ja s’havien pogut avançar en un córner. Res comparat amb l’error garrafal d’Ünder en el descompte. Un toc d’esperó de Carvajal ha deixat la defensa venuda dins l’àrea i la passada de la mort ha anat al turc, que sol i dins l’àrea petita ha enviat la pilota als núvols.

Les errades individuals han sortit cares al Roma, que només començar la segona part ha vist com Fazio li feia un regal a Bale, que no l’ha malbaratat en el 0-1. El gal·lès estava desaparegut, però d’immediat ha tingut el segon en plantar-se sol davant del porter, que li ha endevinat la intenció. Les contres han estat el camí dels blancs per fer mal i en 58’ la pilota ha anat de nou a les botes de Bale dins l’àrea, la centrada al segon pal l’ha baixada Benzema de cap per assistir Lucas Vázquez, que només ha hagut d’empènyer l’esfèrica al fons de la xarxa per fer el segon. Precisament una nova errada individual gairebé comporta el tercer, però la rematada acrobàtica de Marcelo a tocar del xiulet final s’ha perdut fora per poc.