Champions

El Tottenham no deixa cap marge a l’èpica (0-1)

Lliga de campions. El Tottenham controla sense cap problema la tornada després dels tres gols de l’anada i recupera part de la confiança perduda amb una diana en el segon temps de Harry Kane

dortmund 0 tottenham 1

DORTMUND:Bürki, Diallo, Akanji, Wolf (Bruun Larsen, 62’), Guerreiro (Pulisic, 62’), Weigl, Witsel, Sancho, Reus (Delaney, 74’), Götze i Alcácer.TOTTENHAM:Lloris, Alderweireld, Davinson Sánchez, Vertonghen, Aurier, Davies, Winks (Dier, 55’), Sissoko, Eriksen (Rose, 83’), Son (Lamela, 71’) i Kane.GOLS:0-1 (47’) Kane.ÀRBITRE:Danny Makkelie.

Els tres gols de marge deixaven poc marge per a la sorpresa, alimentat per la crisi del Dortmund. El Tottenham tampoc travessa un bon moment, però no només va controlar el partit, sinó que va imposar-se per 0-1 amb l’instint letal de Harry Kane.

El Dortmund va mirar de sortir amb una marxa més i només de començar Reus va tenir el primer gol en una errada del Totteham, però Vertonghen va rectificar a temps. De mica en mica els anglesos van posar una pausa al duel i en la mitja hora Son es va escapar sol, però va enviar la pilota fora. La rèplica local va ser fer intervenir tres cops Hugo Lloris en un obrir i tancar d’ulls, sobretot en una rosca de Mario Göetze. Però la segona part va arrencar amb Harry Kane sol davant de Bürki i no acostuma a perdonar. Així va ser i el Borussia va abaixar els braços, agraint la poca inspiració de Lamela en contraatacs clars. Paco Alcácer va tenir l’empat al final, però de nou va topar amb Lloris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)