Més futbol

Èxit del MIC Integra amb la presència de Quim Torra

Una festa. L’Espanyol, en futbol, i els Lluïsos de Gràcia, en bàsquet, s’han proclamat campions en una jornada festiva amb la presència del president de la Generalitat

Un any més, i ja en són set, Vidreres ha acollit el MIC Integra, la categoria inclusiva del gran torneig de futbol base que es disputa, aquests dies, a la Costa Brava. Des de bon matí i fins a la tarda, els 21 equips de futbol i els 4 de bàsquet que han participat en aquesta edició –el rècord de totes les edicions– han viscut una jornada festiva en què el resultat ha estat el de menys. I és que l’alegria ha estat desbordant per a tots els participants. Que l’aposta pel MIC Integra creix ha quedat demostrat amb la presència, per primera vegada, d’un equip internacional, ja que l’Andorra de Gerard Piqué s’ha estrenat en aquesta competició.

La sorpresa ha arribat a la tarda, quan el president de la Generalitat, Quim Torra, ha arribat al municipal de Vidreres per presenciar les finals i estar present en la posterior entrega de premis. No serà l’única presència institucional destacada en el torneig, perquè està previst que assisteixin a les finals el president del Parlament, Roger Torrent, i el conseller d’Interior, Miquel Buch.

Els guanyadors de la setena edició del MIC Integra han estat l’Espanyol, en futbol, i els Lluïsos de Gràcia, en bàsquet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)