1a divisió

El Figueres obre el caseller

3a divisió. El conjunt orientat per Xavi Agustí empata amb el Sant Andreu en un partit d’alternatives i suma el primer punt

FIGUERES 2 SANT ANDREU 2

FIGUERES:Roman, Genis Balaguer, Joel, Ayala, Gallo, Bora, Modest, Marc, Pepu Soler (Sergio Álvarez, 84’), Ivan Uss, 74’) i Reñé (Duba, 61’).SANT ANDREU:Segovia, Llamas, Oumar, Noguera, Felipe, Víctor Alonso (Guillem, 77’), Alcover (Jaume, 61’) , Juanan, Sergi Serrano, Brugué (Elhadji, 61’) i Josu.GOLS:1-0 (21’) Marc Gelmà. 1-1 (29’) Brugué. 1-2 (39’) Alcover. 2-2 (50’) Genís Balaguer.ÀRBITRE:Miguel Ángel Moreno Villaécija.T.G.:als locals Pepu Soler i Duba i als visitants Oumar, Juanan i Víctor Alonso.T.V:cap.

Tres jornades més tard, el Figueres va estrenar el caseller i va sumar el primer punt de la temporada. Després de les dues derrotes recollides contra el Manresa i l’Hospitalet, el conjunt orientat per Xavi Agustí necessitava puntuar, i encara més a Vilatenim, per recuperar sensacions i agafar embranzida, i va fer-ho contra el Sant Andreu en un partit que va acabar en empat (2-2) i que va estar farcit d’alternatives i arribades per tots dos equips.

El marcador va obrir-lo la Unió a la primera part, en què va haver-hi tres dianes. Marc Gelmà, amb una volea des de la frontal de l’àrea culminant un contraatac, va avançar als locals, que aviat van veure com els visitants tornaven a posar la igualada. La resposta barcelonina va arribar a la sortida d’un córner en què Brugué, després d’un refús de Roman a una primera rematada de Oumar, no va perdonar. I abans del descans, el Sant Andreu va capgirar el marcador, amb un golàs de falta, obra d’Alcover.

El Figueres va saber encaixar la diana, va sortir dels vestidors revitalitzat i va tornar a empatar l’enfrontament gràcies a Genís Balaguer, que va regalar als espectadors de Vilatenim un altre gol de bella factura. El futbolista local va agafar la pilota a mig camp, va anar deixant rivals enrere i un cop a la frontal va xutar a l’escaire. A partir del 2 a 2, tots dos equips van tenir els seus moments, sense que s’alterés el marcador.

El resultat d’empat, vist el què s’ha vist, és el més just. En ocasions clares ha estat igualat
Xavi Agustí
TÈCNIC DEL FIGUERES
Estic content pel joc mostrat. Seguim creixent, tenim un equip jove que anirà a més. S’ha fet 100% el que s’havia treballat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)