Champions

Mourinho sense pólvora

Champions. A la baixa coneguda de Kane, el Tottenham suma a última hora la de Heung-Min Son per rebre aquest vespre el Leipzig a Londres

Entre Harry Kane i Heung-Min Son han marcat el 46% dels gols del Tottenham aquesta temporada. Davant la baixa dde llarga durada de l’internacional anglès, a més, el seu soci havia assumit una notable responsabilitat golejadora que s’havia accentuat en les darreres setmanes. Amb 6 gols en els últims 5 partits, el coreà, a qui ja havien rebatejat Sonaldo, havia agafat la bandera del gol al nord de Londres. Però a poques hores de rebre aquest vespre el RB Leipzig, José Mourinho s’ha quedat sense res.

Conscient de que Kane es perdrà bona part de la temporada, el conjunt spur va emetre un comunicat per sorpresa ahir anunciant que Son haurà de passar pel quiròfan per operar-se d’una fractura al bras produïda durant el xoc de dumenge contra l’Aston Villa, un partit que el coreà va acabar i en el qual va marcar un gol en l’últim minut per donar el triomf al seu equip. “Estava amoïnat per la possibilitat de no tenir opcions d’atac a la banqueta, però és que ara no les tinc ni al terreny de joc. La situació no podia ser pitjor”, va exclamar ahir Mourinho, a poques hores del partit contra el Leipzig i avisant que no té massa solucions per configurar un equip competitiu. “Parrott no està preparat encara”, va dir sobre el prometedor davanter irlandès que té al futbol base: “I Sessegnon no és un davanter”, va expressar sobre el portentós futbolista anglès, que ha jugat d’extrem i de lateral, però a qui no veu actuant en la punta de llança, on disposa de Dele Alli, de Lucas Moura i del nouvingut Steven Bergwijn com a elements més destacables. “Sense davanters i sense el mercat, només ens queda aferrar-nos a l’afició”, va tancar Mou.

LA PRÈVIA

Tenia por de no tenir opcions d’atac a la banqueta, però és que ara no les tinc ni al terreny de joc
José Mourinho
ENTRENADOR DEL TOTTENHAM

Celdades, amb un central del filial

El València ha viatjat a Milà amb la il·lusió que generen uns vuitens de final de la Champions League, però amb la consciència de que s’enfronten a l’equip més golejador de la Serie A i de que ho faran amb un cabàs de baixes que han obligat fins i tot al seu entrenador, Albert Celades, a incloure a un central del Mestalla (Guillem Molina) en la llista de desplaçats. Sense Ezequiel Garay ni Gabriel Paulista (llesionat i alhora sancionat) el tècnic andorrà haurà d’alinear junts a Diakhaby i a Mangala en un onze que tampoc podrà disposar de Rodrigo Moreno –va viatjar ahir a Vitòria per tractar-se d’un problema físic–, Francis Coquelin i Alessandro Florenz. “En un partit com aquest, les baixes compten poc”, va valorar Gianpiero Gasperini, entrenador d’un Atalanta que veurà com 43.000 aficionats es desplacen des de Bèrgam, on tenen l’estadi en obres, fins a San Siro per a viure una nit històrica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)