1a divisió

La negociació es tensa

1a divisió. LaLiga insta els clubs a fer un ERTO com a mesura de pressió a l’AFE, amb qui encara no ha arribat a un acord per a la reducció salarial i les condicions de la tornada a la feina

En la pugna que mantenen LaLiga i l’AFE per arribar a un acord sobre com afrontar, en matèria de retallada de salaris i tornada a l’activitat, la crisi provocada per la Covid-19, la competició ha fet un comunicat en què insta els clubs que comencin els tràmits per presentar un ERTO per causa de força major. “La comissió delegada de LaLiga d’avui, després d’analitzar les actuals circumstàncies del sector i atès que les converses amb l’AFE es troben molt distants, entén que cal adoptar mesures a la vista de la greu crisi econòmica que la Covid-19 està causant en la industria del futbol espanyol”, expressa el comunicat de la competició.

Els equips catalans, tant el Barça com l’Espanyol, i altres d’importants, com ara l’Atlético de Madrid, han començat els tràmits per aplicar un ERTO, però molts altres clubs estaven a l’expectativa del què passarà amb els drets de televisió, directament relacionats amb la finalització de la temporada, i també amb la negociació amb el sindicat de futbolistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)