1a divisió

Amb Cristian Dieste ja són vuit

2a divisió B. El Llagostera renova l’atacant, incorporat durant el mercat d’hivern, i comença a perfilar la plantilla del curs que ve amb l’objectiu de mantenir una bona part del bloc, tot i que encara queda molta feina als despatxos

El Llagostera va anunciar ahir la renovació per una temporada més del davanter Cristian Dieste, que va aterrar al club a finals de gener i ha tingut molt poc temps per demostrar què podia aportar. De fet, Dieste només ha pogut jugar sis partits amb el club gironí, en els quals ha disputat un total de 293 minuts sense aconseguir marcar cap gol. De fet, l’etapa del punta aragonès a Llagostera ha coincidit amb la mala ratxa de l’equip i no ha pogut ni tan sols guanyar un partit vestit de blau-i-vermell.

Amb la renovació de Dieste el Llagostera comença a perfilar la plantilla de la temporada que ve, en la qual fa dies que la direcció treballa. El gran objectiu en aquest sentit és aconseguir que continuï una bona part del bloc, tot i que encara queda molta feina per fer als despatxos, i és que de moment només hi ha vuit jugadors lligats per a la temporada que ve, i entre aquests jugadors no hi ha els que més protagonisme han tingut aquesta temporada i que el club desitja mantenir. Són Dieste i Pitu, que han ampliat el vincle els últims dies, i sis jugadors més que el club ja tenia lligats anteriorment: Diego González, Èric Jiménez, Pasquina, Juvanteny, Cobos i Torra. Aquests tres últims han estat en dinàmica del primer equip –sobretot Juvanteny en el primer tram de curs, en què va tenir força protagonisme– però han tingut fitxa del filial i el club haurà de valorar si fan el salt definitiu al primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)