Més futbol

La FAPE reclama que el CSD i LaLiga permetin més periodistes als partits

Futbol. El protocol només autoritza l’entrada a vuit fotògrafs i sis redactors

La Federació d’Associacions de Periodistes d’Espanya (FAPE) reclama, en una nota que “el Consejo Superior de Deportees i Laliga estudiïn la possibilitat d’ampliar el nombre de mitjans i periodistes que poden cobrir els partits quan es reprengui el campionat.” En el protocol anunciat, s’estableix que només podran accedir als estadis un treballador per cada mitjà amb la següent distribució: quatre televisions sense dret, sent TVE una d’elles; vuit fotoreporters, sent un d’ells de l’Agència EFE; cinc cadenes de ràdio, sent RNE una d’elles, i sis periodistes de la resta de mitjans.

La FAPE “reconeix que la seguretat sanitària és imprescindible a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19, però creiem que el repartiment decidit és insuficient perquè la premsa pugui garantir de la manera més completa possible el dret d’informació dels ciutadans i exercir el paper de servei essencial que ha estat reconegut per Govern en aquesta crisi.” I continua dient: “Periodistes i reporters gràfics han vingut respectant escrupolosament les mesures de seguretat sanitària decretades en l’estat d’alarma i són els primers interessats a preservar la seva salut i la de la resta de ciutadans.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)