Europa League

El Sevilla i el Xahktar, amb bitllet per les semifinals

Europa League. Un gol d’Ocampos a les acaballes ha donat el bitllet als de Lopetegui contra el Wolverhampton, que falla un penal

El Sevilla no ha fallat en la “seva” competició i ha tret el bitllet per les semifinals vencent al Wolverhampton amb un gol d’Ocampos a les acaballes del partit. El conjunt de Lopetegui ha hagut de suar la victòria malgrat dominar durant bona part del partit i disposar de bones ocasions per sentenciar abans. Però també ha estat de sort en moments puntuals del partit com per exemple quan Bono ha aturat un penal en el primer temps que hauria pogut avançar el Wolverhampton. Traoré ha estat un malson durant alguns minuts pels sevillans. El rival del Sevilla en les semifinals serà el Manchester United.

En l’altre partit dels quarts de final, el Xahktar Doneskt ha estat molt superior al Basilea durant tot el partit. Afavorit, però, pel gol matiner de Moraes, que ha aprofitat una errada escandalosa del porter del Basilea, que no ha medit bé una sortida amb els punys i ha deixat tot sol al davanter ucraïnès perquè marqui a plaer. Malgrat alguna arribada aïllada del Basilea, el Xahktar ha seguit dominant i ha fet el segon abans de la mitja hora amb un gol de Taison. Han enviat també una pilota al pal però el marcador no s’ha mogut més en el segon temps.

En la segona meitat, el Xahktar ha administrat bé l’avantatge i fins i tot ha marcat dos gols més. El Basilea ha pogut fer el gol de l’honor ja en el temps de descompte per acabar deixant el duel amb un contundent 4 a 1. L’Inter, el rival del Xahktar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)