Internacional

GRUP H

L'etern creixement de Sergio Busquets

Vicente del Bosque deixa pels núvols Sergio Busquets

Afirma que ho fa «tot bé», però el vallesà és més modest

David Villa marca els gols i s'emporta els elogis del públic, que l'escullen millor jugador del partit. I Sergio Busquets passa l'escombra pel mig del camp, fa feina fosca, i s'emporta els elogis de Vicente del Bosque. El seleccionador estatal va comentar ahir que si ara fos futbolista li agradaria ser «com Sergio Busquets, que ho fa tot. I sempre bé. Sempre està a punt per ajudar l'equip, es generós, s'hi deixa la pell defensivament i és dels primers quan es comença a jugar a futbol. Si ell està bé, jugar és més fàcil». Pel seleccionador estatal, jugadors com ara el de Badia del Vallès són clau, perquè «són gent d'equip, un model a seguir. Tant de bo tots fossin com Busquets o Xabi Alonso». El migcampista vallesà apareixia en algunes travesses com a suplent contra Hondures, però va jugar el seu segon partit com a titular en un mundial a Ellis Park i va fer una bona actuació.

A punt de fer 22 anys (els farà just quan s'acabi el mundial, el dia 16 de juliol), Busquets viu un moment dolç, tot i que al final del partit d'Ellis Park afirmava a aquest diari: «Encara no hem fet res, perquè no estem classificats. Jo sóc feliç jugant, i si un dia no jugo ho entendré, perquè hi ha molt de nivell. Sempre ho dono tot, i estic content per la confiança del tècnic.» El de Badia del Vallès, però, admetia que «debutar en un mundial sempre fa il·lusió, però un cop el partit ha començat, t'oblides que estàs jugant i et concentres a fer bé la teva feina». Ara Sergio Busquets sembla un titular fix en la selecció estatal.

Per al jugador del Barça, doncs, podria ser un estiu dolç, ja que ell debuta en un mundial i quan torni al Camp Nou es podria trobar al vestuari el seu pare, si Carles Busquets passa a ser el nou entrenador de porters del primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)