Més futbol

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

Interessa Víctor Laguardia (Saragossa)

El Nàstic treballa amb un pressupost reduït per planificar la plantilla de la temporada que ve i una de les opcions, com ja va fer el curs passat amb Jorge, Miguel Ángel i en el mercat d'hivern amb De Barros, és reforçar-se amb jugadors cedits d'altres clubs. Un dels que interessa és el defensa central del Saragossa Víctor Laguardia, de només 20 anys i internacional amb la selecció espanyola sub-20.

El gran problema és que només ha jugat tres partits aquesta temporada passada a causa d'una greu lesió de la que encara s'està recuperant i que no podria començar la pretemporada amb el conjunt grana. Nogués però, ja ha parlat amb el conjunt aragonès per intentar obtenir-ne la cessió. Aquí pot ajudar també el fet que amb De Barros, arribat en el mercat d'hivern procedent del Saragossa, els dos clubs quedessin contents amb l'operació. D'altra banda, un dels noms que ja fa setmanes que sona, el del davanter del Barça Atlètic Nolito, està molt complicat ja que amb l'ascens del conjunt blaugrana a segona A, no seria lògic que el deixessin marxar a un altre equip de la mateixa categoria, com el Nàstic.

L'Osca vol Roberto.

Un dels jugadors amb contracte per un any més, però amb possibilitats de marxar a causa del seu baix rendiment aquesta temporada, és el davanter madrileny Roberto, que interessa a l'Osca, d'on va venir precisament l'estiu passat al Nàstic. El davanter de 30 anys només ha jugat 4 partits de titular (1 gol) amb Luis César i també podria estar interessat a tornar al club en què ha jugat quatre temporades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)