1a divisió

Jovic (Madrid), positiu per coronavirus

El club blanc comunica que el davanter serbi, que ha estat amb la seva selecció les darreres dues setmanes, se suma a la llista de baixes

Luka Jovic se suma a la generosa llista de contratemps que té sobre la taula Zinedine Zidane en haver donat positiu per coronavirus, tal com ha confirmat el Real Madrid. L’atacant serbi, que ha estat concentrat amb la seva selecció les darreres dues setmanes, ha donat positiu en el test rutinari realitzat aquest matí a la ciutat esportiva de Valdebebas i s’afegeix a Casemiro, Eden Hazard i Éder Militão com a futbolistes de la primera plantilla blanca que ja han donat positiu amb anterioritat.

Jovic, que ha tingut molts problemes per gaudir de minuts des de la seva arribada al Madrid, veu com el virus frena un bon moment futbolístic, després d’haver marcat tres gols i repartit una assistència durant els seus compromisos amb la selecció de Sèrbia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)