1a divisió

El Vila-real deixa amb vida el Real Madrid

1a divisió. Peca de falta de contundència contra un conjunt blanc que va especular durant tot el duel amb el gol matiner de Mariano

vila-real 1 real madrid 1

VILA-REAL:Asenjo; Mario Gaspar (Rubén Peña, 88’), Albiol, Pau Torres, Pedraza (Estupinan, 61’); Parejo, Iborra, Trigueros (Yeremi Pino, 61’); Gerard Moreno, Moi Gómez (Take Kubo, 88’), Bacca (Chukwueze, 61’).REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Varane, Nacho, Mendy; Modric, Kroos, Odegaard (Isco, 65’); Lucas, Hazard (Vinícius, 65’), Mariano Díaz (Marco Asensio, 84’).GOLS:0-1 (2’) Mariano (2’), 1-1 (76’) Gerard Moreno, de penal.ÀRBITRE:Hernández Hernández. T.G: Nacho (68’); Yeremi Pino (90’); Kroos (92’).

El Madrid va sortir amb vida de Vila-real. Els blancs van arribar a La Ceràmica carregat de baixes i amb les absències decisives de Benzema i Ramos. El guió de partit era buscar resoldre el partit en el primer temps i, ràpidament, els madrilenys es van trobar amb un premi majúscul. Assistència de Carvajal i gol de cap de Mariano. El de Premià de Mar, que no compta per a Zidane, ha signat un gol decisiu en la seva titularitat un any i mig després. Només havien passat dos minuts i a partir d’aquí, el Madrid es va dedicar a especular amb el marcador i buscar una contra per liquidar el duel. La jugada, per poc, li surt a la perfecció gràcies a la connivència d’un Vila-real mancat de contundència en els metres finals però que buscava un triomf per situar-se líder provisional a la taula.

La llum es va fer per als locals gràcies a un penal infantil de Courtois. El belga va sortir per agafar una pilota gens compromesa però va atropellar Chukwueze. Penal de manual que va transformar Gerard Moreno. El tram final es va convertir en unes corredisses per al Vila-real, que ensumava la sang i la fatiga física del seu adversari. El Madrid va resistir com va poder en un duel en què estava massa incòmode. En el temps afegit, Kubo (cedit pel Madrid) va tenir el triomf a les seves botes però Courtois ho va evitar amb una intervenció decisiva.

Empat a punts, però els locals marxen amb la sensació d’haver deixat escapar viu el Real Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)