Un bon punt però amb regust amarg

3a divisió. El Peralada s’avança però acaba empatant contra el líder, el Cerdanyola (1-1)

PERALADA 1 CERDANYOLA 1

PERALADA:Aroca, Carles Puig, Papa, Maxi Rosales, Coro, Ivan Amoedo (Seomgyu, 60’), Èric Vilanova (Pime, 75’), Arnau Ortiz, Ritxi, Josu (Muritala, 75’) i Adrià Casanova (Diaby, 75’).CERDANYOLA:Manu Martín (Àlex, 12’), Dani Martí, Uri, Alberto, Jonny, Ruben (Elhadji, 73’), Pitu (Marc, 60’), Sosa (Kevin, 60’), Nils Puchades, Servetti (Pinto, 88’) i Javi López.GOLS:1-0 (68’) Kevin, en pròpia porteria. 1-1 (84’) Servetti.ÀRBITRE:Carballo Vázquez.T.G.:Als locals Papa, Amoedo, Arnau Ortiz, Diaby i Coro, i al visitant Alberto.COMENTARI:Després de patir la primera derrota de la temporada, el Peralada tenia la missió de refer-se a casa contra el líder, el Cerdanyola. Ho va aconseguir a mitges, perquè els xampanyers van tenir els tres punts a les mans, però es van veure obligats a conformar-se amb un sol punt després que els vallesans empatessin en el tram final. El cert és que l’empat va ser el més just, i és que els dos equips van demostrar per què són en la zona alta. Amb molta intensitat des del xiulet inicial, van dificultar molt el joc del rival i van provocar un munt d’imprecisions, dificultant que es generessin ocasions. En la segona part, el Peralada va fer mig pas endavant i en va treure profit, perquè, després d’algunes bones ocasions amb Casanova, Josu i Arnau Ortiz de protagonistes, va arribar el gol. Va ser amb un punt de fortuna: el visitant Kevin va desviar al fons de la porteria una centrada de Carles Puig (68’). Quedaven poc més de vint minuts i el triomf ja s’ensumava, però, en el 84’, el Cerdanyola, que en cap moment va abaixar els braços, va trobar l’empat definitiu amb una diana de Servetti.