Champions

Neymar no té fractura

El rival de Champions. Els primers exàmens mèdics descarten un trencament del turmell esquerre del davanter brasiler. El període de baixa serà de tres setmanes

Neymar va abandonar el terreny de joc en llitera després d’una forta entrada del jugador de l’Olympique de Lió, Thiago Mendes. El futbolista brasiler va marxar plorant del camp i amb visibles mostres de dolor. Tot apuntava a què tindria una greu afectació al seu turmell esquerre. Els primers exàmens mèdics realitzats la nit d’ahir han descartar la possibilitat que existís una fractura en el turmell. Segons el comunicat mèdic del PSG, la situació no és alarmant: “La valoració clínica i radiològica de Neymar Jr , després de l’esquinç del turmell esquerre ocorregut anit, és tranquil·litzadora. Es realitzarà una nova prova i nous exàmens en 48 hores”. El rotatiu L’Équipe parla de tres setmanes de baixa. Així doncs, no hi haurà problema perquè el davanter estigui disponible per a l’anada dels vuitens de final de la Champions davant el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)