Nova golejada blaugrana

Barça. L’equip de Lluís Cortés guanya el Sevilla (6-0). Suma nou victòries en nou partits

Nova i contundent victòria del Barça. Que les jugadores de Lluís Cortés golegin ja ha deixat de ser notícia. Aquesta vegada, la víctima ha estat el Sevilla, que ha encaixat un 6-0, el mateix resultat que ja van patir les andaluses en les semifinals de copa.

Alexia Putellas, Jenni Hermoso, de penal, i Graham Hansen han sentenciat el partit abans del descans. A l’inici de la segona part, el Sevilla s’ha quedat amb deu jugadores per expulsió de Mérida, que ha tocat la pilota amb la mà dins l’àrea evitant un gol. Mariona ha fallat el llançament. Després han arribat tres gols més, un d’Oshoala i dos d’Aitana Bonmatí.

El Barça suma nou victòries en nou partits, amb 51 gols a favor i només un en contra. Les blaugrana són segones, a dos punts del Granadilla, però amb tres partits menys.