2a divisió FEF

Més de tres punts en joc

2a divisió B. El Llagostera i l’Olot se les heuran (12 h) en l’últim partit de lliga de l’any, que pot marcar un punt d’inflexió i els objectius a curt termini

Ha passat un any d’aquell duel entre el Llagostera i l’Olot del 14 de desembre del 2019, que va acabar amb una victòria llagosterenca carregada de polèmica i tensió. Aquest migdia el municipal acollirà de nou el duel entre els dos equips de 2a B de la demarcació gironina, que volen tancar l’any amb la gran alegria que donarien els tres punts d’avui, i és que a més de sumar-los contra el rival més pròxim serien d’una immensa utilitat en la classificació per als dos equips, que necessiten un impuls. Els precedents –tres victòries del Llagostera i un empat– i les sensacions d’aquests primers mesos de competició fan pensar que el Llagostera arriba un pas al davant al duel d’avui, però la realitat és que només dos punts separen gironins i garrotxins en la classificació, així que el que es vegi avui sobre la gespa podria suposar un punt d’inflexió.

Un hàndicap clar que tindrà el Llagostera serà el desgast dels 120 minuts del duel contra l’Espanyol, amb la decepció de la derrota en la pròrroga que se suma al 3-0 al camp del Nàstic. “Hem fet dos bons partits i només hem perdut amb inferioritat numèrica, així que la confiança és bona. Sí que físicament estem més tocats, però sabem que aquest serà l’últim gran esforç abans d’uns bons dies de descans”, comenta el tècnic llagosterenc Oriol Alsina, que té molt clar què hauran de tenir en compte del rival: “Tenen jugadors que individualment poden marcar la diferència i guanyar partits. Haurem de contrarestar el seu joc de possessió, intentant que no tinguin tot el control, i ser contundents a les àrees, sobretot per aprofitar les ocasions, que és el que més ens costa.”

L’Olot és conscient que els llagosterencs arriben tocats físicament, i en buscarà treure profit. “Tenen una gran plantilla però aquest desgast a priori és positiu per a nosaltres, que a més no hem jugat copa i ens hem estalviat el viatge. Esperem que sigui un factor determinant”, comenta el tècnic Raúl Garrido, que confia poder adaptar-se al camp i sumar els tres punts: “És un partit vital perquè ens permetria capgirar la situació i mirar cap amunt. Sabem que és un camp molt difícil i que el Llagostera hi fa molt bé el seu joc, però ens podem adaptar per igualar el que fan bé ells i intentar ser millors.”

Als dos equips els faltarà un pilar a l’eix de la defensa, amb el llagosterenc Julen i l’olotí Alan sancionats. A més, Alsina no pot comptar amb Juvanteny ni Garrido amb Aspar, lesionats.

2 Partits guanyats 2

4 Partits empatats 2

2 Partits perduts 4

4 Gols a favor 7

5 Gols en contra 13

LA PRÈVIA

És l’últim esforç abans de tenir descans i igualar-nos amb els rivals; hem de continuar competint igual que els últims partits
L’Olot té jugadors que poden marcar la diferència; hem de contrarestar el seu joc de possessió
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
És un partit vital. Guanyar aquest partit ens permetria capgirar la situació després d’un inici molt complicat i mirar cap amunt
És un camp difícil i el Llagostera fa molt bé el seu joc, però ens podem adaptar i igualar-los