El Barça torna a remuntar, però perd dos punts (2-2) amb el València

Barça. Messi i Araujo signen els gols blaugrana en un partit que ha evidenciat la manca d’eficàcia ofensiva de l’equip de Koeman

Després d’aixecar un 0-1, el Barça no ha passat de l’empat davant el València al Camp Nou. Diakhaby ha avançat l’equip de Javi Gracia, Messi i Araujo han fet els dos gols blaugrana, i Maxi Gómez ha posat el 2-2 definitiu.

Per vuitena vegada aquesta temporada, el Barça s’ha vist per darrera en el marcador. Tot i que ha tingut la pilota, tot i que ha posat el partit a l’àrea del seu rival, l’equip de Koeman no ha pogut evitar que el València l’esgarrapés primer. Ha estat en un córner, després que Ter Stegen fes una aturada descomunal per frenar un contracop, quan Diakhaby ha rematat a la xarxa, de cap, situant el 0-1 al marcador.

L’empat ha arribat en l’afegit de la primera part i de manera accidentada. Immediatament després que el 0-2 rondés per l’àrea blaugrana i que no fos una realitat per culpa d’una nova intervenció de Ter Stegen, Gayà ha comés penal sobre Griezmann. D’entrada, Hernández Hernández, ha expulsat el lateral valencianista, però després de consultar el VAR només li ha ensenyat targeta groga. El penal l’ha xutat Messi i Jaume l’ha aturat. Jordi Alba ha recollit, però, el refús i ha enviat una centrada que l’argentí ha convertit, de cap, en gol.

Aquest 1-1 ha suposat el gol 643 de Messi amb el FC Barcelona. El capità ha igualat Pelé, que va aconseguir la mateixa xifra amb el Santos, però amb onze partits més.

Igual que va passar dimecres, contra la Real, el Barça ha remuntat. Ho ha fet, però, molt aviat. En el minut 52, Ronald Araujo ha caçat una pilota a l’àrea i, amb una rematada acrobàtica, ha fet el que no han fet molts dels seus companys davanters. El València, però, avui estava molt endollat i ha avisat en diferents ocasions abans que, en el minut 69, Maxi Gómez signés el 2-2 a centrada de Gayà.

El tram final ha evidenciat la manca de recursos ofensius de l’equip de Koeman, que ha acabat jugant amb tres centrals, per l’entrada de Lenglet en el lloc de Coutinho.