Nova golejada i lideratge

Barça. L’equip de Lluís Cortés derrota el Sevilla amb contundència al Johan Cruyff i aprofita l’ensopegada del Granadilla

Barça 6 Sevilla 0

BARÇA:Sandra Paños; Marta Torrejón, Mapi León, Andrea Pereira (Vicky Losada, 66’), Melanie; Patri Guijarro, Alexia Putellas (Aitana Bonmatí, 66’), Mariona; Graham Hansen (Oshoala, 46’), Martens i Jenni Hermoso (Bruna Vilamala, 76’).SEVILLA:Noelia; Lucía, Carla Armengol (Payne, 46’), Aivi, Bores; Coleman (Claudia Pina, 58’), Toro, Ana Franco (Raquel Pinel, 58’), Almudena (Nagore Calderón, 58’); Teresa i Inma (Virgina, 70’).GOLS:1-0, Alexia (10’); 2-0, Jennifer Hermoso, de penal (18’); 3-0, Graham Hansen (44’); 4-0, Oshoala (66’); 5-0, Aitana (73’); 6-0, Aitana (76’).ÀRBITRE:Arregui Gamir. T.V.: Teresa Mérida (56’).

Nova i contundent victòria del Barça. Que les jugadores de Lluís Cortés golegin ja ha deixat de ser notícia. Ahir, la víctima va ser el Sevilla, que va encaixar un 6-0, el mateix resultat que en les semifinals de copa. Alexia Putellas, Jenni Hermoso, de penal, i Graham Hansen van sentenciar el partit abans del descans.

En l’inici de la segona part, el Sevilla es va quedar amb deu jugadores per expulsió de Teresa Mérida, que va tocar la pilota amb la mà dins l’àrea evitant un gol. Mariona va fallar el llançament. Després van arribar tres gols més: un d’Oshoala i dos d’Aitana Bonmatí.

El Barça ha aconseguit nou victòries en nou partits, amb 51 gols a favor i només un en contra, encaixat contra la Real Sociedad. Les blaugrana són líders, empatades amb el Granadilla, però amb tres partits menys.