Barça

“Tenim un país acollonant”

Barça. Gerard Piqué rep el reconeixement al Mèrit Esportiu Català, premi atorgat per la Generalitat

Gerard Piqué ha vist des de la graderia el partit entre el Barça i el València vestit de manera elegant. Poc després havia de rebre al Mudeu d’Art de Catalunya el reconeixement al Mèrit Esportiu Català, distinció atorgada per la Generalitat. Ho ha fet en companyia de la seva família i amb la presència dels precandidats a la presidència del Barça. I en el seu discurs d’agraïment ha tingut un desig per al futur. “El Barça està en un moment molt complicat, necessitem lideratge i unió. Guanyi qui guanyi, l’hem d’ajudar. Des de l’equip i espero que també ho facin tots els socis i culers”, ha dit el central català, que ha lloat Catalunya. “La decisió més difícil de la meva vida va ser deixar el club de la meva vida, del que sóc soci des que vaig néixer gràcies al meu avi, i marxar a Manchester. Anava a un altre vestidor, sense la meva família i el meu entorn. Quan vaig tornar i vaig complir el somni de jugar en el Barça, vaig veure que era un privilegiat. Ser català, viure a Catalunya, ens fa ser uns privilegiats. Tenim de tot, mar, muntanya, equips de futbol, el Barça, l’Espanyol, el Girona; de bàsquet, la Penya; d’handbol, el Granollers; d’hoquei, el Voltregà o el Vic... Vaig haver de marxar i tornar per valorar el que tenim, un país acollonant”, ha dit Piqué, que ha recomanat prudència en aquestes festes de Nadal. “Fem un últim esforç. Els catalans tenim seny. Cuidem-nos i segur que el 2021 serà millor”.

El central blaugrana, preguntat per un dels presentadors de l’acte, ha parlat també de la seva lesió. “La intenció és tornar el més aviat possible. Sé que és una lesió que no és fàcil, però ho farem”. I també del moment de l’equip, que avui mateix s’ha deixat dos punts contra el València. “Està sortint gent jove del planter i el tècnic els hi està donant confiança. Les sensacions són millors que els resultats”, ha explicat.

Meritxell Budó, consellera de la Presidència i portaveu del Govern, ha estat l’encarregada de lloar la figura de Piqué i també la de Josep Lluís Vilaseca, ex Secretari General de l’Esport que va morir fa poques setmanes i que ha rebut un homenatge a títol pòstum.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)